AKU tlakový čistič PW 1850

Číslo produktu: 113929 Táto položka nie je na sklade a musí byť doobjednaná.
Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • 18 V lítium-iónová batéria (batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky)
  • Odstraňuje nečistoty bez pripojenia k elektrickej sieti a vode
  • Flexibilné použitie na čistenie, penenie alebo zalievanie rastlín
  • Vďaka odsávaniu vody sa dá použiť s akýmkoľvek zdrojom vody: vedro na vodu, jazero, sud na dážďovú vodu, kohútik alebo fľaša
  • S funkciou ECO na predĺženie pracovného času
  • Vrátane vodnej trysky 5 v 1 na flexibilné použitie

Akumulátorový vysokotlakový čistič AL-KO PW 1850 - 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE 

Vysokotlakový čistič napájaný z batérie možno používať na čistenie a penenie, ako aj na zalievanie rastlín. Možno ho používať v spojení s akýmkoľvek zdrojom vody, napr. sudom na dážď, rybníkom, alebo môžete tlakový čistič jednoducho pripojiť k domácemu vodovodu prostredníctvom vodovodného kohútika.

Technické údaje o vysokotlakovom čističi AL-KO PW 1850 poháňanom batériou

18 V lítium-iónová batéria poskytuje maximálny tlak 22 barov. Prietok vody za hodinu je približne 180 l/h. Vďaka veľmi nízkej hmotnosti 1,6 kg (s batériou) a režimu ECO na dlhšiu prácu je jeho používanie veľmi flexibilné. Pre vašu bezpečnosť: ochrana batérie silikónovým krytom. Sacia hadica s dĺžkou 6 m umožňuje nasávať vodu na čistenie aj zo vzdialených vodných zdrojov. Vďaka vodným dýzam 5 v 1 máte k dispozícii 5 šírok prúdu vrátane stupňa na zavlažovanie rastlín. Montovateľná nádoba na mydlo je súčasťou dodávky.

S akumulátorom AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Li-Ion máte k dispozícii rôzne časy chodu a nabíjania, pretože si môžete vybrať zo štyroch rôznych veľkostí Ah. Môžete si vybrať medzi 2,5/4/5 a 6 Ah batériami. V závislosti od kapacity batérie je čas nabíjania prázdnej batérie 60 až 130 minút. Na ešte rýchlejšie nabíjanie možno použiť aj rýchlonabíjačku batérií FC100 Li). Li-ion batéria je veľmi odolná, nenáročná na údržbu a ľahko a pohodlne sa nabíja bez samovybíjania alebo pamäťového efektu. 

Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky.

S radom akumulátorov AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste vďaka nášmu početnému záhradnému náradiu dokonale vybavení na každé použitie. Okrem toho sú batérie a nabíjačky kompatibilné so všetkými nástrojmi rôznych výrobcov, ktoré pracujú s 18 V batériovým systémom Bosch Home and Garden.

Kúpa vysokotlakového čističa AL-KO PW 1850 

Stačí si kúpiť vysokotlakový čistič AL-KO PW 1850 s akumulátorom v našom online obchode alebo u niektorého z našich špecializovaných predajcov vo vašom okolí.

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 113929
EAN 4003718062533
Maximálny tlak v baroch 22 BAR
Hmotnosť netto v kg 1.3 KG
Hmotnosť vr. batérie v kg 1.6 KG
Produktový rad Comfort
Značka AL-KO

Power supply

Typ pohonu AKU
Akumulátorová rada AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Max.prevádzka 2,5Ah Aku v min. 20 MIN
Napätie batérie vo V 18 V

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (11.12MB)
Nastavenie stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (141.09KB)

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.