AKU výškový plotostrih HTA 1845

Číslo produktu: 113925 Obmedzené množstvo
OxSaleableIsNotOne: 0 Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • 18 V lítium-iónová batéria (batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky)
  • Nastavenie uhla reznej hlavy v 10 polohách (135 stupňov)
  • Úspora miesta vďaka deliteľnej hriadeli
  • Výsuvná teleskopická rukoväť na individuálne nastavenie pracovnej výšky
  • Indikátor nabitia batérie v rukoväti
  • Dĺžka rezu 450 mm

Akumulátorový výškový plotostrih AL-KO HTA 1845 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE 

S vyškovým plotostrihom AL-KO HTA 1845 a jeho diamantovo brúseným nožom je strihanie živého plotu pre vás jednoduché. Vysokokvalitná 45 cm bezpečnostná čepeľ zaručuje rýchly a presný rez. Flexibilné používanie vďaka nastaviteľnej (10 polôh) reznej lište a teleskopickému hriadeľu. Vďaka tomu sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta na vrchu živého plotu a zaistíte si všestranne presný strih. Veľmi ľahký a od elektrickej siete nezávislý akumulátorový plotostrih vám ponúka pohodlný akčný rádius bez zamotania kábla a eliminuje riziko neúmyselného prestrihnutia elektrického kábla. Vďaka oddeliteľnému hriadeľu možno plotostrih priestorovo úsporne skladovať

Technické údaje akumulátorového výškového plotostrihu AL-KO HTA 1845

Bezpečnostný protibežný nôž má dĺžku rezu 45 cm a hrúbku rezu 15 mm a zabezpečuje čistý rez bez zaseknutia. Dosiahnete rýchly pokrok a už po krátkom čase sa môžete tešiť z úspechu svojej práce. Akumulátorový plotostrih HTA 1845 je oveľa ľahší ako mnohé benzínové nožnice na živý plot, vážia len 3,45 kg vrátane akumulátora. Prístroj s dobrým rozložením hmotnosti a ergonomické rukoväte umožňujú vyvážené ovládanie prístroja a najmä prácu bez únavy na vysokých živých plotoch - aj nad hlavou! 

S akumulátorom AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Li-Ion máte k dispozícii rôzne časy chodu a nabíjania, pretože si môžete vybrať zo štyroch rôznych veľkostí Ah. Môžete si vybrať medzi 2,5/4/5 a 6 Ah batériami. Prázdna batéria sa dobíja 60 až 130 minút. (V závislosti od kapacity batérie je čas nabíjania 60 až 130 minút. Na ešte rýchlejšie nabíjanie možno použiť aj rýchlonabíjačku batérií FC100 Li). Li-ion batéria je veľmi odolná, nenáročná na údržbu a ľahko a pohodlne sa nabíja bez samovybíjania alebo pamäťového efektu. Naša dvojročná záruka výrobcu sa vzťahuje aj na batériu tohto zariadenia. Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky.

S radom akumulátorov AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste vďaka nášmu početnému záhradnému náradiu dokonale vybavení na každé použitie. Okrem toho sú batérie a nabíjačky kompatibilné so všetkými nástrojmi rôznych výrobcov, ktoré pracujú s 18 V batériovým systémom Bosch Home and Garden.

Kúpiť akumulátorové nožnice na živý plot AL-KO HTA 1845 a alternatívy

Akumulátorový plotostrih AL-KO HTA 1845 si môžete kúpiť u nás v internetovom obchode alebo u niektorého z našich špecializovaných predajcov. Je to ľahký model kvalitných nožníc na živý plot AL-KO na údržbu veľmi vysokých živých plotov v domácej záhrade. 

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 113925
EAN 4003718062496
Hmotnosť netto v kg 3.1 KG
Teleskopická rukoväť áno
Rozmer dĺžka v cm bez kartóne 247 CM
Rozmer hĺbka v cm bez kartóne 24 CM
Rozmer výška v cm bez kartóne 87 CM
Počet otáčok v ot./min 2200
Nastavenie uhla áno
Produktový rad Comfort
Značka AL-KO

Power supply

Typ pohonu AKU
Akumulátorová rada AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilná batéria 113893, 113894, 113895, 113896
Nabíjací čas 2,5Ah Aku v min. 60 MIN
Nabíjací čas 4Ah Aku v min. 95 MIN
Nabíjací čas 5Ah Aku v min. 105 MIN
Max.prevádzka 2,5Ah Aku v min. 45 MIN
Max.prevádzka 4 Ah Aku v min. 72 MIN
Max.prevádzka 5 Ah Aku v min. 90 MIN

Cutting System

Dĺžka rezu v mm 450 MM

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (7.45MB)
Nastavenie stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (141.47KB)

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.