AKU výškový prerezávač CSA 1820

Číslo produktu: 113926 Obmedzené množstvo
Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • 18 V lítium-iónová batéria (batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky)
  • 9 polôh (125 stupňov) nastavenia uhla reznej hlavy
  • Úspora miesta vďaka deliteľnej hriadeli
  • Originál lišta a reťaz Oregon
  • Výsuvná teleskopická rukoväť na individuálne nastavenie pracovnej výšky
  • Indikátor nabitia batérie v rukoväti
  • Dĺžka rezu 250 mm

Zákazníci tiež často kupujú...

99,90 €
Tento produkt
59,90 €
Skladom
Pred. č.: 113897 Podrobnosti
34,90 €
Skladom
54,90 €
Skladom
109,00 €
Obmedzené množstvo

Celková cena za všetky produkty

358,60 €

Vrátane 20% DPH plus Náklady na dopravu

Akumulátorový výškový prerezávač na konáre AL-KO CSA 1820 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE 

Akumulátorový výškový prerezávač na konáre AL-KO CSA 1820 uľahčuje strihanie a orezávanie stromov. Vďaka 9-násobnému nastaveniu uhla a teleskopickému hriadeľu sa dostanete aj do ťažko prístupných miest a vždy dosiahnete presný a čistý rez. A vďaka batériovej prevádzke máte k dispozícii veľký akčný rádius s vysokou mierou voľnosti pohybu bez toho, aby ste sa museli starať o otravné káble. To znamená, že môžete pracovať bezpečne a bez únavy - dokonca aj nad hlavou.
Okrem toho vám batériová prevádzka poskytuje tiché, bezemisné a bezúdržbové používanie kedykoľvek počas dňa.

Technické údaje akumulátorového výškového prerezávača AL-KO CSA 1820

Robustná rezná lišta Oregon s dĺžkou rezu 20 cm zaručuje rýchly postup práce a zároveň dobrú manipuláciu. Rýchlosť reťaze je 3,7 m/s.
Vďaka indikátoru batérie v rukoväti a okienku na nádržke na olej budete mať vždy dostatok informácií. Akumulátorový výškový prerezávač CSA 1820 je výrazne ľahší ako porovnateľný benzínový model, takže s celkovou hmotnosťou len 3,5 kg vrátane akumulátora umožňuje bezproblémovú prácu nad hlavou.

S lítium-iónovým akumulátorom AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE máte k dispozícii rôzne časy chodu a nabíjania, pretože si môžete vybrať zo štyroch rôznych veľkostí Ah. Môžete si vybrať medzi 2,5/4/5 a 6 Ah batériami. Prázdna batéria sa dobíja 60 až 130 minút. (V závislosti od kapacity batérie je čas nabíjania 60 až 130 minút. Pre ešte rýchlejšie nabíjanie je možné použiť aj rýchlonabíjačku FC100 Li). Li-ion batéria je veľmi odolná, nenáročná na údržbu a ľahko a pohodlne sa nabíja bez samovybíjania alebo pamäťového efektu. Naša dvojročná záruka výrobcu sa vzťahuje aj na batériu tohto zariadenia. Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky.

S radom akumulátorov AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste vďaka nášmu početnému záhradnému náradiu dokonale vybavení na každé použitie. Okrem toho sú batérie a nabíjačky kompatibilné so všetkými nástrojmi rôznych výrobcov, ktoré pracujú s 18 V batériovým systémom Bosch Home and Garden.

Kúpte si akumulátorový výškový prerezávač AL-KO CSA 1820 

AL-KO CSA 1820 si môžete kúpiť v našom internetovom obchode alebo u niektorého z našich špecializovaných predajcov. Je to ľahký model na kvalitnú starostlivosť o stromy v záhrade. 

 

 

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 113926
EAN 4003718062502
Hmotnosť netto v kg 3.2 KG
Teleskopická rukoväť áno
Rozmer hĺbka v cm bez kartóne 21 CM
Rozmer dĺžka v cm bez kartóne 237 CM
Rozmer výška v cm bez kartóne 12 CM
Napínanie reťaze s náradím
Nastavenie uhla áno
Značka AL-KO
Produktový rad Comfort

Power supply

Typ pohonu AKU
Akumulátorová rada AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilná batéria 113893, 113894, 113895, 113896
Max.prevádzka 2,5Ah Aku v min. 40 MIN
Max.prevádzka 4 Ah Aku v min. 64 MIN
Max.prevádzka 5 Ah Aku v min. 80 MIN

Cutting System

Maximálna rýchlosť reťaze 3.7
Dĺžka noža v cm 20 CM

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (7.33MB)
Nastavenie stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (159.47KB)

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.