Záhradný drvič nožový AL-KO Easy Crush MH 2810

Číslo produktu: 113872 Táto položka nie je na sklade a musí byť doobjednaná.
Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • Výkonný záhradný drvič s nožovou technológiou. Mimoriadne veľká násypka s patentovaným podávačom pre jednoduché spracovanie konárov
  • Stabilná konštrukcia s veľkými XL kolieskami pre pohodlnú manipuláciu
  • Priehľadný zberný box s bezpečnostnými prvkami
  • Optimálna ochrana obsluhy vďaka bezpečnostnému zámku zberného koša
  • Vysoká rýchlosť spracovania materiálu vďaka výkonnému 2800 W motoru
  • Vetvy s priemerom max. 40 mm
  • Ideálne pre husté vetvičky a čerstvé vetvy, ale aj mäkší listový záhradný odpad
  • Tvrdené nože s dlhou životnosťou

Záhradný drvič AL-KO Easy Crush MH 2810 je efektívny a extra bezpečný

Drvič nožov so špeciálnou technológiou nožov je vaším ideálnym pomocníkom vo vašej záhrade. Drvený materiál môže byť použitý napríklad na zakrytie záhonov alebo ako cenný materiál pre váš kompost. Výkonný a účinný.

Technické údaje záhradného drviča Easy Crush MH

2810 MH 2810 zaisťuje vysokú priepustnosť materiálu vďaka svojmu 2800 W motoru. Maximálna hrúbka vetvy je 40 mm. Stabilný kryt s XL kolieskami pre bezpečnú prepravu. Optimálna ochrana obsluhy vďaka bezpečnostnému zámku zberného boxu. Pohodlné plnenie vďaka veľkému lieviku s valčekovým podávaním. Vrátane ubíjadla na tlačenie nasekaného materiálu. Veľký zberný box s objemom 48 l je pre vašu bezpečnosť vybavený bezpečnostným zámkom.

Kúpte si AL-KO Easy Crush MH 2810 a alternatívy

Kúpte si AL-KO Easy Crush MH 2810 teraz v našom internetovom obchode alebo u niektorého z našich špecializovaných predajcov.

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 113872
EAN 4003718061918
Hmotnosť netto v kg 25 KG
Hmotnosť brutto v kg 29 KG
Maximálny priemer v cm 4 CM
Značka AL-KO
Ukazovateľ naplnenia koša nie
Materiál zberného koša odolná plast

Engine

Výkon motora vo wattoch 2800 W

Traction System

Kolesá s guličkovými ložiskami nie

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (3.38MB)
Nastavenie stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (109.09KB)

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.