Benzínové Čerpadlo Bmp 30000 Model 2017

Číslo produktu: 113563 Obmedzené množstvo
OxSaleableIsNotOne: 0 Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • Výkonné benzínové motorové čerpadlo pre veľmi veľké množstvá vody
  • Silný 4-taktný motor s ľahkým štartovaním
  • Robustný rám na šikovný transport a na ochranu čerpadla
  • Mobilné a flexibilné, použiteľné bez pripojenia na elektrinu
  • Nezávislé od pripojenia na elektrinu , mimoriadna výhoda pri záplavách

Či už chcete zavlažovať Vašu záhradku v záhradkárskej osade alebo vyčerpať vodu zo zásobníkov, jazierok, bazénov alebo z pivnice pri záplavách – toto čerpadlo na vodu je pripravené na použitie aj na miestach bez elektrickej zásuvky.


Benzínové motorové čerpadlo pre Vašu záhradu

4-taktný motor AL-KO s hore uloženými ventilmi (technológia OHV) sa dá ľahko naštartovať a má vynikajúcu účinnosť. To sa prejavuje veľkým výkonom pri súčasne nízkej spotrebe benzínu. Benzínové čerpadlo AL-KO BMP 30000 spĺňa najvyššie požiadavky a aj pri trvalej prevádzke poskytuje vždy maximálny výkon .


Technické detaily benzínového motorového čerpadla AL-KO BMP 30000

Benzínové motorové čerpadlo má mimoriadne veľký výkon 4,1 kW a prepravuje vodu z hĺbky až 6 m do výšky až 27 m. Vďaka mimoriadne dlhej životnosti a efektívnej technológii čerpadiel AL-KO i vďaka 3,6 l benzínovej nádrži sa toto čerpadlo ideálne hodí na mnohé úlohy spojené s odčerpávaním vody. Kvôli jednoduchej údržbe je plniaci otvor na olej dobre dostupný na telese čerpadla. Prípojka na nasávacej a na výtlačnej strane má priemer 2 palce (59,6 mm). Aby bolo možné naplniť čerpadlo v záujme bezproblémového naštartovania rýchlo a pohodlne vodou, je hrdlo na nalievanie, ktoré sa dá jednoducho plniť, umiestnené na vrchnej strane čerpadla. Maximálne dopravované množstvo dosahuje enormných 30 000 litrov za hodinu. Vďaka nízkej vlastnej hmotnosti iba 26 kg a robustnému rámu sa dá čerpadlo dobre prenášať a vzhľadom na to používať mobilne a flexibilne.


Kúpte si benzínové motorové čerpadlo AL-KO BMP 30000

Kúpte si čerpadlo na vodu AL-KO BMP 30000 jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Záhradné čerpadlo AL-KO BMP 30000 je Váš efektívny pomocník v záhrade i v dome, nezávislý od elektriny. Hľadáte ešte alternatívy? Tak sa pozrite na AL-KO BMP 14001 s nižším výkonom.

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 113563
EAN 4003718057638
Maximálny prietok l / h 30000 LPH
Maximálna dopravná výška v m 27 M
Maximálna sacia výška v m 6 M
Maximálny tlak v baroch 2.7 BAR
Pohon čerpadla 1 poloha
Hmotnosť netto v kg 26 KG
Rozmer výška v cm bez kartóne 38 CM
Rozmer hĺbka v cm bez kartóne 42 CM
Hmotnosť brutto v kg 28 KG
Rozmer dĺžka v cm bez kartóne 54.5 CM
Garant.hlučnosť LwA [db (A)] 104
Produktový rad Premium
Značka AL-KO

Engine

Objem palivovej nádrže v l 3.6 L
Objem v ccm 196
Počet otáčok v ot./min 3600
Výkon v kW 4.1 KW
Počet valcov motora 1

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (4.83MB)
Názov stiahnutého súboru (11.7MB)

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.