AKU kultivátor TL 1820

Číslo produktu: 113928 Táto položka nie je na sklade a musí byť doobjednaná.
Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • 18 V lítium-iónová batéria (batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky)
  • Priestorovo úsporné skladovanie vďaka deliteľnému hriadeľu
  • Bezkáblová kultivácia pôdy, drobenie, kyprenie, pletie
  • Perfektné ovládanie vďaka veľmi nízkej hmotnosti
  • Indikátor nabitia batérie v rukoväti
  • 4-hviezdicové kovové nože na efektívnu prácu v zeleninovej záhrade

Akumulátorový kultivátor AL-KO TL 1820 - 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE 

S akumulátorovým kultivátorom TL 1820 máte ľahkého a bezemisného pomocníka do zeleninovej záhrady. Oblasti použitia tejto kypričky sú drobenie, kyprenie a odstraňovanie buriny. Nízka hmotnosť zaručuje prácu bez únavy. Vďaka deliteľnej hriadeli ušetríte miesto v okamihu. Bezšnúrová sloboda pre bezpečné a flexibilné používanie kedykoľvek počas dňa.

Technické údaje akumulátorového pôdneho kultivátora AL-KO TL 1820 

Robustné štvorhviezdicové kovové nože kypria zeleninovú záhradu s pracovnou šírkou 200 mm a priemerom noža 150 mm. Vďaka nízkej hmotnosti 3,8 kg vrátane batérie môžete pracovať bez veľkej námahy. Dobrú manipuláciu zabezpečuje aj pohodlná a komfortná rukoväť. 

S akumulátorom AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Li-Ion máte k dispozícii rôzne časy chodu a nabíjania, pretože si môžete vybrať zo štyroch rôznych veľkostí Ah. Môžete si vybrať medzi 2,5/4/5 a 6 Ah batériami. V závislosti od kapacity batérie je čas nabíjania prázdnej batérie. Pre ešte rýchlejšie nabíjanie je možné použiť aj rýchlonabíjačku FC100 Li. Li-ion batéria je veľmi odolná, nenáročná na údržbu a ľahko a pohodlne sa nabíja bez samovybíjania alebo pamäťového efektu.

Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky.

S radom akumulátorov AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste vďaka nášmu početnému záhradnému náradiu dokonale vybavení na každé použitie. Okrem toho sú batérie a nabíjačky kompatibilné so všetkými nástrojmi rôznych výrobcov, ktoré pracujú s 18 V batériovým systémom Bosch Home and Garden.

Kúpte si akumulátorový kyprič pôdy AL-KO TL 1820 

Akumulátorový kyprič pôdy AL-KO TL 1820 si môžete kúpiť u nás v internetovom obchode alebo u niektorého z našich špecializovaných predajcov. Je to ľahká alternatíva ručnej motyky a rýľa.

 

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 113928
EAN 4003718062526
Hmotnosť netto v kg 2.85 KG
Pracovná hĺbka v cm 7 CM
Rozmer hĺbka v cm bez kartóne 25.5 CM
Rozmer výška v cm bez kartóne 30.9 CM
Hmotnosť brutto v kg 4.2 KG
Rozmer dĺžka v cm bez kartóne 152 CM
Dĺžka noža v cm 15 CM
Počet žacích nožov 4 ST
Produktový rad Comfort
Značka AL-KO

Power supply

Typ pohonu AKU
Nabíjací čas 4Ah Aku v min. 80 MIN
Nabíjací čas 5Ah Aku v min. 100 MIN
Max.prevádzka 2,5Ah Aku v min. 60 MIN
Max.prevádzka 4 Ah Aku v min. 95 MIN
Max.prevádzka 5 Ah Aku v min. 105 MIN

Mowing System

Pracovná šírka v cm 20 CM

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (6.22MB)
Nastavenie stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (140.39KB)

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.