AKU vyžínač AL-KO GT 2000

Číslo produktu: 113701 Táto položka nie je na sklade a musí byť doobjednaná.
Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • Ľahký, cenovo výhodný model z radu 18 V
  • Jednoduché použitie bez káblov a emisií. Nezávislé od elektriny a benzínu
  • Pohodlná práca vďaka nízkej hmotnosti
  • 20 V / 2,5 Ah Li-Ion akumulátor: krátky čas nabíjania, dlhá životnosť
  • Sada vrátane batérie a nabíjačky
  • So sklopnou tyčou na ochranu rastlín

 

Ohľaduplný nástroj ako pre obsluhu, tak aj pre prírodu: tichý a bez emisií, to sú strunové akumulátorové kosačky AL-KO.

 

AL-KO GT 2000 akumulátorová strunová kosačka

 

Strunová kosačka AL-KO GT 2000 Li-Ion z radu výrobkov 18 V s perfektnými výsledkami kosenia v osvedčenej AL-KO kvalite. Bez výfukových splodín a bez hluku odvedie táto obratná strunová aku-kosačka svoju prácu v každej záhrade. Nízka hmotnosť spolu s nastaviteľnou rukoväťou uľahčí precízne pokosenie v každej polohe a vo všetkých rohoch Vašej záhrady.

Technické detaily AL-KO GT 2000 Li-Ion

 

S iba 1,9 Kg vrátane akumulátora a ergonomickým, nastaviteľným držadlom predstavuje AL-KO GT 2000 Li-Ion vysoko mobilného, ​​ľahkého a obratného pomocníka pre každú záhradu. Strunová hlava s rozpätím struny 25 cm a s ochranným krytom sa postará o precízne pokosenie okraja trávnika, pod krovinami a okolo múrov. 20 voltový Li-Ion akumulátor s dlhou životnosťou je nabitý za cca 50 minút. S poloautomatickým nastavením dĺžky struny docielite vytiahnutie struny jednoducho poklepom o zem.

Poznámka k uvádzaným plochám na kosenie a dobe prevádzky na batériu: Údaje sú iba orientačné a závisí na mnohých faktoroch (výška, vlhkosť a hustota trávy, sklon terénu atď.).

 

Kompaktná akumulátorová strunová kosačka od firmy AL-KO je ideálny vstupný model do sveta aku náradia. Vďaka tichému chodu zostanú Vaši susedia nerušení v akúkoľvek dennú dobu.


Jeden akumulátor - veľa pomocníkov pre Vašej záhradu: GT 2000 je súčasťou Vašej rodiny 18 V. Priložený akumulátor a nabíjačku môžete použiť pre ďalšie prístroje radu 18 V, ktoré je možné kúpiť za výhodnú cenu bez aku a nabíjačky.

AL-KO GT 2000 Kde kúpiť & Alternatívy

 

Akumulátorovú strunovú kosačku AL-KO GT 2000 Li-Ion môžete kúpiť priamo v našom webshope, alebo u niektorého z našich predajcov. Pokiaľ zháňate ľahkú a obratnú aku strunovú kosačku, je pre Vás AL-KO GT 2000 správna voľba. Pokiaľ zháňate aku strunovú kosačku pre väčšiu plochu, odporúčame Vám napr. AL-KO GT 4030.

 

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 113701
EAN 4003718059786
Hmotnosť netto v kg 1.5 KG
Teleskopická rukoväť nie
Hmotnosť brutto v kg 1.8 KG
Rozmer dĺžka v cm bez kartóne 115 CM
Rozmer výška v cm bez kartóne 13.5 CM
Rozmer hĺbka v cm bez kartóne 17.5 CM
Typo žacej hlavy klasický
Nastavenie závitu automaticky
Priemer struny v mm 1.65 MM
Garant.hlučnosť LwA [db (A)] 96
Deliteľná hriadeľ nie
Žacieo ústrojenstvo (Ø v mm) 25 MM
Pracovná šírka struny v cm 25 CM
Značka AL-KO
Produktový rad Easy

Power supply

Typ pohonu AKU
Akumulátorová rada AL-KO 18 V
Kompatibilná batéria 113559, 113698
Max.prevádzka 2,5Ah Aku v min. 40 MIN

Cutting System

Dĺžka struny v cm 300 CM

Handle system

Nastaviteľná rukoväť áno

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (4.22MB)
Pred. č.: 113725 Obmedzené množstvo
12,90 €
Vrátane 20% DPH plus Náklady na dopravu

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.