Benzínová reťazová píla SOLO 6646

Číslo produktu: 127520 Táto položka nie je na sklade a musí byť doobjednaná.
Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • Kompaktný agregát pre profesionálne použitie v lesníctve a záhradách
  • Silný benzínový motor s výkonom 2,0 kW s ľahkým štartom a kvalitným karburátorom
  • Originálná líšta Oregon 38 cm s reťazou sekáča s veľkosťou 3,25"
  • Systém Easy-Start pre ľahké štartovanie s primerným a dekoratívnym ventilom
  • Odolná kľuková skriňa z horčíka a kovaná kľuková hriadeľ

Vykonajte tieto výkonné benzínové motorové píly na efektívne výrub a pílenie bez ohľadu na dĺžku batérie alebo kábla.


Benzínová motorová píla solo® by AL-KO 6646 - píla pre náročné ťažobné a píliace práce

Benzínová motorová píla solo® by AL-KO 6646 kombinuje vysoký výkon a nízku hmotnosť, vďaka čomu bola táto píla vysoko výkonnou jednotkou pre extrémne zaťaženie.
Výkonný benzínový motor, ktorý sa dá ľahko naštartovať, poskytuje slušný výkon, aby s osvetľovacím zariadením pracoval veľmi efektívne. Sofistikované tlmenie vibrácií a ergonómia rukoväte robia zvyšok, aby zabezpečili prácu so zariadením bez únavy a ústretový voči telu.


Technické údaje benzínové motorové pílou solo® by AL-KO 6646

Odolná originálná lišta Oregon s šírkou rezu 38 cm vám umožní pracovať rýchlo a s dobrou ovládateľnosťou a manipuláciou. Napnutie bočnej reťaze so zapustenými maticami vedie v smere ľahkej údržby. Elektronický zapaľovací systém s novou funkciou tlačidla, ako aj základný a dekompresný ventil zabezpečujú rýchly a bezpečný štart.
Vďaka extra tlmeniu vibrácií a ergonomicky optimalizovaným rukovätiam sa hnacia sila prenáša na meč a reťaz s malými vibráciami - a uľahčuje vám dosahovanie presných výsledkov rezania a zároveň chráni zápästia. Ďalším plusom je veľkoobjemový papierový vzduchový filter. Extrémne odolné puzdro zaručuje dlhú životnosť. Medzi ďalšie špičkové vlastnosti patrí ovládanie prietoku oleja, predhrievanie vzduchu v zime a ťažná lišta pre lepšiu smerovú kontrolu pri ťažbe.


Kúpte reťazovou pílu solo® by AL-KO 6646 a alternatív

Benzínovou reťazovou pílu môžete zakúpiť u nás v internetovom obchode alebo u špecializovaného predajcu. Je to kompaktný agregát pre vaše profesionálne použitie v záhrade a lesníctve. Najlepšie je objednať si súčasne vysokovýkonný organický reťazový olej (položka č. 113530/5 litra).
Ak uprednostňujete bezkáblovú bezšnúrovú bezkáblovú reťazovú pílu alebo ak už máte zariadenia s batériou PowerFlex, model CS 4235 (položka č. 127 553) môže byť pre vás užitočnou alternatívou.

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 127520
EAN 4003718059823
Hmotnosť netto v kg 5.6 KG
Hmotnosť brutto v kg 8.5 KG
Objem olejovej nádrže v ml 300 ML
Napínanie reťaze s náradím
Typ struny polovičný klin
Garant.hlučnosť LwA [db (A)] 115
Pílový reťaz 0.325"
Členenie 0,325
Produktový rad Premium
Značka solo® by AL-KO

Power supply

Typ pohonu Benzínový

Cutting System

Maximálna rýchlosť reťaze 25
Dĺžka noža v cm 38 CM

Engine

Objem palivovej nádrže v l 510 L
Objem v ccm 46.5
Počet otáčok v ot./min 13000
Výkon v kW 2 KW
Sila v HP 2.7 PS
Primer áno
Počet valcov motora 1

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (11.19MB)
Nastavenie stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (106.35KB)
Pred. č.: 113480 Nedostupné
7,90 €
Pred. č.: 112896 Nedostupné
9,90 €
Pred. č.: 127204 Obmedzené množstvo
35,90 €
Vrátane 20% DPH plus Náklady na dopravu

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.