AKU plotostrih solo® by AL-KO HT 3660

Číslo produktu: 127734 Táto položka nie je na sklade a musí byť doobjednaná.
Vrátane 20% DPH, Doprava zdarma
  • Flexibilné možnosti aplikácie vďaka otočnej rukoväti
  • Digitálny, podsvietený informačný displej pre prevádzkové stavy
  • Individuálne 2-násobné nastavenie rýchlosti. Eko a výkonový režim
  • Robustná základňa vyrobená z horčíka pre dlhú životnosť
  • Priestorovo úsporné skladovanie vďaka zaveseniu na stenu v spodnej časti
  • 60 cm dlhá čepeľ s ochranným krytom
  • Napájané silnou 36 V Li-Ion batériou (batéria a nabíjačka nie sú súčasťou balenia)

Dokonale informovaní s digitálnym displejom plotostrihu Solo by AL-KO HT 3660

Prostredníctvom podsvieteného displeja budete informovaní, keď používate režim Power alebo Eco, je čepeľ zablokovaná alebo je stav batérie nízky. Flexibilná starostlivosť o živý plot bez otravných káblov – s výkonom pri strihaní a chode, ktorý presvedčí aj profesionálov: S plotostrihom od AL-KO HT 3660 nemusíte robiť žiadne kompromisy, ale radšej využijete všetky výhody pohonu nezávislého na sieti. Pre váš efektívny postup práce – aj keď ide o starostlivosť o väčšie živé ploty.

S našim plotostrihom HT 3660 to zvládnete

Ľahká a energeticky úsporná manipulácia v akejkoľvek pracovnej polohe je zabezpečená vďaka 5-smerovo nastaviteľnej rukoväti - na ochranu zápästia a je obzvlášť výhodná pri nepretržitom používaní. To vám dáva flexibilitu a umožňuje vám dosiahnuť optimálnu rovnováhu nožníc na živý plot jednoduchým otočením rukoväte. Spodná strana akumulátorového plotostrihu má kvalitnú horčíkovú zliatinu, vďaka ktorej je zabezpečená mimoriadna stabilita a robustnosť. Kvalitný 60 cm bezpečnostný nôž zaisťuje veľký, silný rez s optimálnou ochranou osôb a vybavenia. Na dosiahnutie tohto výkonu je HT 3660 napájaný našou výkonnou 36 V batériou AL-KO. Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou balenia.

Protibežný bezpečnostný nôž s dĺžkou rezu 60 cm a hrúbkou rezu 36 mm výrazne uľahčuje prácu na záhrade. V závislosti od vašich potrieb môžete nastaviť ekonomickú rýchlosť ECO alebo POWER. Integrovaná ochrana proti nárazu chráni kvalitný nôž pred poškodením, napríklad pri rezaní pozdĺž podlahy a stien. S hmotnosťou iba 3,6 kg (bez batérie) ideálne na väčšie plochy.

Kúpte si akumulátorový plotostrih solo® by AL-KO HT 3660

Akumulátorový plotostrih solo® by AL-KO HT 3660 si môžete zakúpiť v našom internetovom obchode alebo u niektorého z našich špecializovaných predajcov.

The "next generation" of solo® by AL-KO battery hedge trimmers define innovative technical standards right from the start.

SMART COCKPIT AND HIGH PERFORMANCE 
The smart cockpit provides you with important information about your hedge

...

Technická špecifikácia

Číslo produktu 127734
EAN 4003718064681
Hmotnosť netto v kg 3.7 KG
Hmotnosť brutto v kg 0.00555 G
Počet otáčok v ot./min 4000
Značka solo® by AL-KO
Produktový rad Premium

Power supply

Typ pohonu AKU
Akumulátorová rada AL-KO 36 V
Kompatibilná batéria 113280, 113524, 114017, 114046

Cutting System

Dĺžka rezu v mm 600 MM
Princíp kosenia protibežný bezpečnostný nôž

Handle system

Nastaviteľná rukoväť áno

Download Manuals

Výber stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (4.58MB)
Nastavenie stiahnutého súboru Názov stiahnutého súboru (144.72KB)
Pred. č.: 113281 Skladom
49,90 €
Pred. č.: 113524 Skladom
169,00 €
Pred. č.: 114017 Nedostupné
249,00 €
Pred. č.: 113280 Skladom
149,00 €
Pred. č.: 114018 Obmedzené množstvo
99,90 €
Pred. č.: 113786 Obmedzené množstvo
39,90 €
Vrátane 20% DPH plus Náklady na dopravu

Chcete cookies?

Spoločnosť AL-KO Geräte GmbH a jej partneri potrebujú Váš súhlas (kliknutím na "Súhlasím") pre použitia jednotlivých dát, aby bolo možné ukladať a / alebo načítať informácie v zariadení (IP adresa, ID používateľa, informácie o prehliadači). Dáta sa používajú pre personalizované reklamy a obsah, meranie reklám a obsahu a na získanie vedomostí o cieľových skupinách a vývoji produktov. Viac informácií o súhlase a možnostiach nastavenia nájdete kedykoľvek tu. Kliknutím na "Odmietnuť cookies" môžete svoj súhlas kedykoľvek odmietnuť.

Použitie dát

AL-KO Geräte GmbH spolupracuje s partnermi, ktorí tiež spracovávajú dáta získané z Vášho zariadenia (sledovacie dáta) na ich vlastné účely (napr. Vytváranie profilov) / na účely tretích strán. Na tomto pozadí si vyžaduje súhlas nielen zber údajov o sledovaní, ale aj ich ďalšie spracovanie týmito poskytovateľmi. Údaje o sledovaní sa zhromažďujú, len keď kliknete na tlačidlo "Súhlasím" uvedené v banneru. Partnermi sú nasledujúce spoločnosti: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solu GmbH, ideálov internet GmbH, guenstiger.de GmbH.

Ďalšie informácie o spracovaní údajov týmito partnermi nájdete v Zásady ochrany osobných údajov. Informácie sú tiež dostupné prostredníctvom odkazu v banneru.